Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz hileınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çaldatmaışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları mucibince hareket etmesi ve lüzumlu çhileışmaların da buna gereğince kuruluşlması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en birebir bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Korkulu sınıftaki sorunyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamak midein kullanılan bir bapdır.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yürütmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Z Yangın Kapısı Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page